Coaching

CoachPower Sweden AB tillhandahåller ResultatCoaching, vilket innebär att vi har ett mycket starkt fokus på att skapa extraordinära resultat, hela vår struktur och våra metoder är upplagda efter att kunden ska uppnå detta.

Vi har sedan år 2000 genomfört ett stort antal föreläsningar, utvecklingsprogram, ledarträningar och coachuppdrag för individer och i grupp. Total sett så har vi haft över 1.350 individuella coachklienter, mer än 17.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 290 Svenska och Europeiska bolag. 

Bland våra kunder finns entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer(på alla nivåer), potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Om du väljer att samarbeta med oss kan du alltså räkna med att det du sätter upp som mål kommer att hända, och det kommer att gå fort, så fort att du undrar vad som hände.

“Heja er! Älskar! Och jag kan skriva under på att allt Malin beskriver om sitt sätt att coacha också stämmer.

Jag har fått en sån grym riktning på mig själv och mitt bolag sen jag började med KRT1 och nu snart avslutad 12-månaders (Business Coaching) program.

Utan att tappa det högre syftet och den själsliga aspekten på vägen. Tvärtom. Det är så jag nått mina resultat och mår så bra och kan hantera nästan vad som än händer med en helt annan energi och smidighet.

Och jag har hunnit testa en hel del Coaching innan det här så jag kan jämföra. Och jag hade sånt motstånd innan jag började.

Nu är CoachPower det enda jag rekommenderar faktiskt. Kan inte tacka nog. Men TACK!”

Nathalie Aldana

VD, Nathalie's Direct Trade AB

Malin, du är fanimej en gudinna!

Redan efter J:s och ditt första möte var det som om en retarderande jetmotor satt igång på hennes rädslor och approtch mot kollegor.

Nu tränar hon. Hon är trygg och säger vad hon tycker och tänker men gör det på ett smart och ödmjukt samt respektingivande sätt.

Hon får reeeeespekt från sina kollegor igen och massor från mig. Hon är en av mina bästa medarbetare som är på banan igen och jag vill tacka dig för din insats.

Du är en grym människa som nog såg rätt igenom J och kunde skala bort all bullshit och plocka fram det goda och bra egenskaperna som fanns där bakom rädslan. Bamsekram och ha en riktigt bra dag. 

Ps. Vi kommer göra ett kanonår och nästa har jag bestämmt skall bli ännu bättre med underbara människor i spetsen och J är en viktigt länk där.

//Mikael den tacksamma

Mikael, Entreprenör

“Har tänkt det så många gånger nu så vill skriva det till dig(Malin Dohlwitz) också känns som våra möten redan gjort under!

Känner mig peppad, energifylld och redo att förändra världen! Och framförallt stark!

Tack för 2 grymma möten, ser fram emot kommande år, ha en fin dag! Kram”

Sofie Lundström

VD, Toborrow AB

Nästa Steg – “Prova På” Coaching!

Detta är till för dig som vill “Prova på” vårt sätt att Coacha. Vi urskiljer tillsammans om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling.

Coachsamtalet är kostnadsfritt.  Båda parter avgör efter samtalet om vi vill ta samarbetet till nästa nivå och om du därmed blir kund hos oss eller inte!

Samtalet är 30 min och du sänder in dina “förberedelser” innan vårt samtal.

Coach är Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & ExecutiveCoach

Malin Dohlwitz-Strindlund

Malin Dohlwitz-Strindlund

VD & ExecutiveCoach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell ExecutiveCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!” samt ledarbloggare på DagensPS

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.

E-mail: malin.dohlwitz@coachpower.se

Mobil: 0708-73 35 54

Våra Coach Klienter