Executive Coaching

För höga chefer som har resultatansvar och som vill skapa genombrottsresultat för sig själva och sina företag.

Vi tar ditt ledarskap till nästa nivå och ser till att dina visioner blir verklighet. De du leder vågar och vill agera i linje med din och ditt företags vision.

Vi gör dig ostoppbar och oemotståndlig!

Detta program är inte för alla, du behöver vara villig att växa som ledare och människa!

“Jag har under mina snart 20 år som ledarskapscoach i näringslivet, staten och politiken märkt att de flesta ledare och organisationer saknar tydliga mål och visioner. I de fall organisationen har mål och visioner är de tydliga för ett fåtal personer i toppen men inte i resten av organisationen. Konsekvensen av att ha otydliga eller inga mål är att de är helt omöjliga att nå vilket i sin tur skapar stress och frustration. Dessutom gör det att du som ledare ofta får göra alldeles för mycket själv och att du inte har rätt person på rätt plats då ni inte vet var ni är på väg.

Även om du tycker att du har tydliga mål är de ofta bara tydliga för dig, i ditt huvud. Om du inte får med dig dina medarbetare eller din organisation beror det på att du är otydlig både med målen och som ledare.

Om du väljer att samarbeta med mig kommer jag att börja med att ge feedback på dina mål. Jag kommer att coacha dig att göra dem tydligare och mer stretchande. Därefter börjar vi jobba med din energi eftersom hög energi är avgörande för hur tydlig du är som ledare.

Det snabbaste, enklaste och, enligt mig, roligaste sättet att ha hög energi är genom fysisk träning och ett högt välmående. Vi ser också till att du tar reda på vad du är bäst på och vad du har mest passion för, d v s ditt Core Genius, och organiserar dig och dina medarbetare efter talang och passion.

Allt detta tillsammans gör att du kommer att nå dina mål mycket enklare, snabbare och effektivare än vad du trodde var möjligt.

Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & ExecutiveCoach

CoachPower Sweden AB

Exempel på hur ledare har använt “LedarCoachingen”:

 • VD för exportföretag ökade omsättningen med i genomsnitt 34% per månad mf med föregående år, den genomsnittliga omsättningen hade varit 6% i 14 års tid.
 • Strateg på mediaföretag, sa upp sig, startade företag inom sjukvårdsteknik och flyttade med sin kompanjon, företaget och familjen till USA.
 • Bolagsjurist kom snabbare in i det nya jobbet som chefsjurist på ett börsnoterat företag, samtidigt som hon såg till att prioritera familjen så att den funkade ännu bättre än innan trots större arbetsbörda.
 • VD på konsultföretag såg till att hans företag fick rätt partners, träffade kvinnan i hans liv, fick barn och byggde hus.
 • VD på ett industriföretag förändrade företagets resultat från röda siffror till svarta siffror i mångmiljonklassen på kort tid genom att leda med ”Tuff kärlek”.

Målgruppen för ”LedarCoaching”:

 • Du som är hög ledare på ditt företag, alternativt du som är entreprenör och egen företagare.
 • Du som har resultatansvar och som kan påverka både verksamheten och din personalgrupp.
 • Du som är villig att genomföra de förändringar du vet att verksamheten behöver öra för att nå ännu bättre resultat i form av ökad omsättning, minskade kostnader, ökad effektivitet, trivsel och gruppsammanhållning.

Kännetecken för målgruppen

Det som kännetecknar vår målgrupp är att ni idag förmodligen är frustrerade över att det går alldeles för långsamt och saknas resultatfokus, att ni känner er stoppade och motarbetade av ovisionära trygghetsnarkomaner. Ni har mycket goda idéer som inte alltid förstås eller når fram så att de blir verklighet.

”Ledarcoaching” är ett coachingprogram för dig som är motiverad och villig att göra det som krävs för att nå dina mål. Du coachas utifrån din vision och dina målbilder. Vi ger dig feedback, inspiration och en konkret struktur som snabbt tar dig till uppsatta mål och ger dem varaktighet. Vi ser till att du gör det du är bäst på och delegerar dina svagheter till rätt person.

Som ledare och chef är du ofta ensam i dina beslut och har sällan tid för strategisk reflektion samt någon att “bolla” viktiga affärsmässiga frågor men även privat angelägenheter med. Det är där vi kommer in och erbjuder kvalificerad Executive Coaching eller som vi även kallar Ledar Coaching.

Upplägg

Under 12 månader blir du coachad var 4 – 6:e vecka!

Vi träffas initialt under 1,5 timmar för att klargöra målen med coachingsamarbetet och går igenom din personliga Kombianalys (Beteende & Drivkrafter) samt StrengthsFinder(Topp 5 styrkor).

Därefter får du coaching var 4 – 6:e vecka under 12 månader blandat med fysiska möten och telefoncoaching om totalt 10 tillfällen.

Vi arbetar mycket konkret och utmanar ditt strategiska och innovativa tänkande samt förmåga att omsätta detta i praktisk handling. Mellan samtalen utför du de uppgifter som krävs för att uppfylla din vision och nå uppsatta mål.

Vi skräddarsyr självfallet upplägget i vissa delar efter din och företagets agenda.

Ladda ner och läs om Executive Coaching.

Målet med programmet är att du;

 • Ska kommunicera din vision och uppfylla dina mål med kraft, klarhet och inspiration.
 • Själv coachar dina närmsta chefer och ledare till att skapa framgång tillsammans med dig, genom att du är i ditt Core Genius.
 • Tar hand om det som inte fungerar och skapar en hög nivå av funktionalitet.
 • Organiserar och strukturerar dig själv och din organisation för framgång.
 • Ser till att du mår fantastiskt bra för att kunna leverera extra ordinära genombrottsresultat.

Pris

Alt 1) 84.000 sek ex moms, faktureras i sin helhet innan start.

Alt 2) 23.000 sek ex moms/ kvartal dvs 92.000 sek ex moms/ år

Alt 3) 8.000 sek ex moms/ månad dvs 96.000 sek ex moms/ år

Nästa Steg – “Prova På” Coaching!

Detta är till för dig som vill “Prova på” vårt sätt att Coacha. Vi urskiljer tillsammans om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling.

Coachsamtalet är kostnadsfritt.  Båda parter avgör efter samtalet om vi vill ta samarbetet till nästa nivå och om du därmed blir kund hos oss eller inte!

Samtalet är 30 min och du sänder in dina “förberedelser” innan vårt samtal.

Coach är Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & ExecutiveCoach

Malin Dohlwitz-Strindlund

Malin Dohlwitz-Strindlund

VD & ExecutiveCoach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell ExecutiveCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!” samt ledarbloggare på DagensPS

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.

E-mail: malin.dohlwitz@coachpower.se

Mobil: 0708-73 35 54