KUNDER

Vi har sedan år 2000 genomfört ett stort antal föreläsningar, utvecklingsprogram, ledarträningar och coachuppdrag för individer och i grupp. Total sett så har vi haft över 1.350 individuella coachklienter, mer än 17.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 290 Svenska och Europeiska bolag. 

Bland våra kunder finns entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer(på alla nivåer), potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Örjan är otroligt stark på analys, visioner, strategi och mål både på ett företagsplan och ett individplan OCH SAMTIDIGT en enorm känsla för människor, kan läsa av det en människa säger, och inte säger, känslor, kroppsspråk.

Den kombinationen av vara väldigt stark inom båda områdena är synnerligen ovanlig

Mats Wallin, VD

“Det Örjan har betytt för oss och vårt företag har varit fantastiskt. Både privat och  jobbet. 
Rent konkret  tjänade vi in Örjans kurs  3 veckor!!  
Ja, och våra män har fått mycket snyggare och gladare fruar. 
Frågar man vår personal  kan de också se en STOR skillnad  oss.”

Marie Langwagen

VD, No 19

Malin, du är fanimej en gudinna!

Redan efter J:s och ditt första möte var det som om en retarderande jetmotor satt igång på hennes rädslor och approtch mot kollegor.

Nu tränar hon. Hon är trygg och säger vad hon tycker och tänker men gör det på ett smart och ödmjukt samt respektingivande sätt.

Hon får reeeeespekt från sina kollegor igen och massor från mig. Hon är en av mina bästa medarbetare som är på banan igen och jag vill tacka dig för din insats.

Du är en grym människa som nog såg rätt igenom J och kunde skala bort all bullshit och plocka fram det goda och bra egenskaperna som fanns där bakom rädslan. Bamsekram och ha en riktigt bra dag. 

Ps. Vi kommer göra ett kanonår och nästa har jag bestämmt skall bli ännu bättre med underbara människor i spetsen och J är en viktigt länk där.

//Mikael den tacksamma

Mikael, Entreprenör

Du hymlar inte med vad du tycker, det du ser/upplever utan går rakt på och kräver ett riktigt svar.

Det är väldigt ovanligt, ibland lite obekvämt för många tror jag, tom lite provocerande men precis det som behövs för att folk ska komma vidare i låsta situationer.

En riktig katalysator!

När du är i ‘skarpa’ situationer är det som om du kopplar på alla sinnen på max samtidigt, ger allt vilket är en enorm styrka!

Jenny Holmén, VD

Första gången jag träffade Örjan blev jag direkt imponerad av hans personlighet och energi och kände spontant att detta är en person som skapar resultat.
Dock var jag väldigt skeptisk till att han kunde uppnå de resultat han lovade. 

Jag är djupt imponerad över vilken resa dessa personer har haft både på det professionella planet som företagsledare och på det personliga planet. 

Att på bara några få månader få denna utveckling trodde jag inte var möjligt.
Vi ser dessutom resultatet i form av att vår försäljning till dessa kunder har ökat enormt!!

Jag kan utan reservationer rekommendera KRT och Örjan levererar det han lovar, minst!

Stefan Nymberg, General Manager

“..din unika förmåga att trollbinda folk när du föreläser genom att vara rak, rolig och väldigt ärlig och med en massa energi.

Din energi och ärlighet gjorde att jag direkt bestämde mig för att gå din kurs.

Du en förmåga att ställa raka och kvicka frågor som gör att man måste ta tag i sina “issues”!”

Maria Berglund, VD

“Du kan på ett engagerande och övertygande sätt kan motivera andra att tro på sig själva och träna sig till att uppnå högt uppsatta mål.

Du har modet att säga de sanningar som måste sägas för att människor ska utvecklas. Eftersom du lever som du lär blir du väldigt trovärdig! “

Suzanne Asserholt

Företagarna

Du, Örjan, är naturligt bättre på att få andra människor att tänka stort och visionärt.

Du kan på ett naturligt och äkta sätt få andra att förstå att jag som individ kan påverka och uträtta det som jag enligt mitt synsätt ser som stora saker.

Du är också naturligt bättre änn andra på att få andra att lita på sin intention och att enkelt sagt: motivera andra till att våga stå för och göra förändringar.

Mattias Stengl, VD

Är det dags för dig?

Ett nästa steg kan vara att du bokar ett “Strategi Samtal” med Örjan Strindlund eller ett “Prova På” Coachsamtal med Malin Dohlwitz-Strindlund.

Under detta samtal urskiljer vi vad du behöver och VILL samt om vi är rätt för varandra! Inför samtalet ber vi dig besvara ett antal frågor så att vi kan bidra på bästa sätt under vårt samtal.

Samtalet är Kostnadsfritt och vi avgör tillsammans om vi skall gå vidare eller inte!

Boka ditt samtal genom att klicka på bilderna nedan!

Kostnadsfritt “Strategi Samtal”

Detta är till för dig som vill Urskilja om vår “Kraft & Resultat Träning – KRT” är rätt för dig. Vi urskiljer tillsammans om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling.

Coachsamtalet är kostnadsfritt och bägge parter kan sedan avgöra om detta är något vi vill ta till nästa nivå och bli kund hos oss eller inte!

Samtalet är 45 min och det är viktigt att du svarar på ett antal frågor innan vårt samtal.

LedarTränare och BusinessCoach är Örjan Strindlund.

Kostnadsfritt “Prova På” Coaching samtal!

Detta är till för dig som vill “Prova på” vårt sätt att Coacha och vi tillsammans urskiljer om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling.

Coachsamtalet är kostnadsfritt och bägge parter kan sedan avgöra om detta är något vi vill ta till nästa nivå och bli kund hos oss eller inte!

Samtalet är 30 min och du sänder in dina “förberedelser” innan vårt samtal.

Coach är Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & ExecutiveCoach