"För hela året har vi omsatt nästan 2 MKR mer än ifjol och vinstar 1,4 MKR. Helt jävla fantastiskt! Jag är evigt tacksam!" 

Johan Hyttsten

Hyttstens Åkeri AB

"De 12 deltagarna har efter 5 månader genererat 34.745.000 sek i sparade kostnader & ökade intäkter. Helt Magiskt!"

Ulrika Rosén

Clarion Hotels

"Avslutade sista månaden på topp med en rekordmånad, 60% bättre än någon annan månad."

Niclas Håkansson

Månsarps Svets & Maskin AB

"Vi har fått ett ROI på 12,79 (1.279%)" 

Erik Lindstedt

Eurolink AB

"Vi har ökat vår omsättning med 40% på i stort sett samma antal anställda!" 

Fredrik Holmqvist

LGL Construction AB

"De gav en ovärderlig hjälp i ett ansträngt läge. Jag uppskattar deras arbete stort." 

Johan Lindeberg

J. Lindeberg AB

"..en omsättningstillväxt på 396% under Q1, ett par hundra procent bättre än förväntat!"

Martin Rosenblad

Solurtus AB

"..kalla fakta sedan vi anlitat Örjan, när vi började 29 MKR i oms ett drygt år senare 53 MKR i oms, lönsamheten upp 140%. Oms 4,6 MKR/ anställd, siktar på DI Gasell. Personligen siktar jag på sjusiffrigt."

Per Lönnström

Energipartner AB

"Jag är djupt imponerad…på bara några månader få denna utveckling trodde jag inte var möjligt. Vi ser dessutom att vår försäljning har ökat enormt!"

Stefan Nymberg

Colomer Sverige AB

"Fantastisk orderingång (+74% jmf frg år) och jag mår så otroligt bra!"

Yvonne Feuk, VD

"Örjan är otroligt stark på analys, visioner, strategi och mål både på ett företagsplan och ett individplan OCH SAMTIDIGT en enorm känsla för människor, kan läsa av det en människa säger, och inte säger, känslor, kroppsspråk.

De kombinationen av att vara väldigt stark inom båda områdena är synnerligen ovanlig." 

Mats Wallin

Tid Koncernchef Guldfynd AB

"Vi har ökat vår genomsnittliga försäljning från 15 Mkr/mån, till >26 Mkr/mån på bara några månader. Grymt imponerande!"

Nicklas Wegar

vVd & Försäljningschef

KONTAKT

CoachPower Sweden AB

Solövägen 9

139 50 Värmdö

UPPGIFTER

Org nr 556584-4544

VAT SE556584454401

BG 5895-4066

IBAN: SE19 8000 0832 7976 4377 2556

BIC: SWEDSESS

Våra fantastiska KUNDER!

Total sett har vi haft över 1.950 individuella coachklienter, mer än 19.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 1.200 Svenska och Europeiska bolag.

Bland våra kunder finns Modiga Visionära Entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer på alla nivåer, potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Vi har sedan början av 2000-talet coachat flera tusen medarbetare tillbaka till arbetet och förhindrat sjukskrivning på grund av stress. Bland våra kunder finns både medarbetare och höga chefer.

FEEDBACK

”Jag gick Malin och Örjans Kraft och Resultatträning och efter kursen hade jag Malin som coach i flera år. 

När vi startade samarbetet hade vi en omsättning på 21 miljoner och ett resultat på ca 1 miljon. 

Vi bestämde oss för att ha ett mål att dubbla omsättningen varje år vilket vi gjorde tre år i rad. 

När vi avrundade samarbetet hade vi en omsättning på 173 miljoner och ett resultat på 21 miljoner. 

Bara att sätta ett mål att dubbla omsättningen gör något med inställningen och fokuset. Vi anställde personal där Malin var med i rekryteringen, gjorde analyser och second opinion på kandidaterna och Malin hade coaching av säljarna.

Utan coachingen hade jag aldrig ändrat tankesättet. Malin var ovärderlig under de år vi hade vårt coachsamarbete.”

Anna, Ägare medicinteknikföretag

FEEDBACK

"Jag var tveksam till att min lilla verksamhet med mig och två deltidsanställda skulle kunna öka sin omsättning nämnvärt. Jag låg efter 24 effektiva timmar med administration, var fullbokad och på helgen var jag stressad, irriterad och inte närvarande med barnen.

Att lägga en stor summa pengar på coaching och inte ha tid att göra det jobb som skulle krävas kändes bortkastat.

Men jag var desperat och längtade efter att hitta tillbaka till mig själv som visionär entreprenör.

Jag är så tacksam mot mig själv och mot Malin att jag tackade ja till att vi skulle köra.

Efter en vecka hade jag jobbat ihop kostnaden för coachingen. Nu efter två månader är jag ikapp med allt jag låg efter, har börjat träna, är lugn och tålmodig med barnen på helgerna och har dubblat den förväntade omsättningen för de senaste två månaderna.

Det är den bästa investeringen jag gjort med det mest oväntade resultatet.

Om Malin frågar: Ska vi köra?

Då finns inget annat svar än: Självklart!"

Johan, VD samtalskonsult

FEEDBACK

”Som de allra flesta i vår bransch hade vi innan vi kom i kontakt med KRT en väldigt stressig vardag. Arbete samlades på hög, vardagen var otydlig. Pengarna lyste med sin frånvaro och stressnivån höjdes utan att vi egentligen fattade det. 

Vi jobbade med det vi älskade, men hade förtvivlat svårt med att helt enkelt förstå hur vi skulle orka fortsätta i den takt som var nödvändig utan att krascha både ekonomiskt och fysiskt. 

Utan att egentligen ha alltför stora förhoppningar eller tankar kring vad KRT kunde erbjuda oss, anmälde vi oss till - vad vi ärligt kan säga var - ett livsavgörande förlopp och har sedan dess aldrig sett tillbaka. 

Med enkla, tydliga och effektiva verktyg har vi fått hjälp att förstå och skapa vad som verkligen är viktigt för att vi och de oss närmast ska må bra och hur vårt bolag kan gå från att vara ett evigt stressmoment till ett välfungerande nav i vår tillvaro. Det allra mest förvånande i förvandlingen är att det egentligen krävs så lite. 

Att det kan vara så enkelt att vrida om skutan när man väl hittat rodret.

Nu, fem år efter att vi gick KRT, har vi fortfarande coachmöten en gång per månad för att gå igenom vad som bör gås igenom, sätta nya mål och helt enkelt se till att vi går mot den framtid vi själva önskar.

AB Helmersson & Linna 

(Film-& musikproduktionsbolag drivet av Olavi Linna & Uno Helmersson)

Feedback

”När jag anlitade Malin som ledarcoach i maj 2019 hade jag precis gjort mig av med flera höga chefer som var felrekryterade samtidigt som vi förlorade vår största kund. Vi hade ett minusresultat på 7 miljoner och jag kämpade som en galning för att vända på företaget.

Vi började med att sätta målet att ha ett plusresultat för kommande år och jag satte min ekonomiavdelning att få ordning på månadsrapporter och struktur.

Samtidigt gjorde vi en plan för min egen del att ta hand om mitt välmående då jag hade jobbat dag och natt under en för lång period för att rädda mitt företag. Ganska snabbt fick jag upp energin och kunde börja ta bättre beslut vilket innebar att avsluta några anställningar till samt få rätt person på rätt plats.

7 månader efter att vi startat vårt samarbete hade vi gått från 7 miljoner minus till ett plusresultat på 114.000 sek. Det hade aldrig gått utan Malin som inte bara är en duktig ledarcoach utan också en väldigt duktig företagsekonom. Hon visste hur jag skulle kravställa ekonomiavdelningen för att få ordning på ekonomin. Året efter hade vi ett plusresultat på 2,2 miljoner och en omsättning på 107 miljoner trots det utmanande ”Coronaåret”.

VD & Ägare, Partihandel och livsmedel